Locatie

Cheia acestei pensiuni este de fapt locatia. In primul rand turistii grabiti care nu doresc sa piarda timpul pretios cu transferul cu ambarcatiuni, au sansa de a se afla, literalmente, in inima Deltei parcand masina direct in curte. Aflandu-se astfel la distanta relativ egala pe apa (canale, bratele Dunarii sau lacuri) in toate punctele cardinale, de Tulcea, Sulina, Sf Gheorghe si Portita. Pescarii pot pescui in canalul invecinat direct cu pensiunea sau se pot deplasa cu ambarcatiunile noastre oriunde pe perimetrul Deltei Dunarii sau in Marea Neagra. Fie ca sunteti pasionati de pescuitul de crap, somn sau doriti sa stati in prova barcilor noastre pentru o partida de spinning, vom incerca sa gasim impreuna locurile cele mai bune.

Una dintre cele mai indragite activitati din Delta Dunarii o reprezinta turul rezervatiei naturale cu barcile rapide. Ne putem juca impreuna colindand prin Delta, marcand speciile de pasari sau animale zarite. Putem mergem pe plajele din Sulina sau Sf.Gheorghe, in functie de sezon, sau pur si simplu sa hoinarim pe splendidele lacuri si canale ale Deltei Dunarii, avand ocazia de a ne intersecta cu vapoare mari, la Sulina, sau cu pescarii traditionali, la fiecare cotitura a apelor.

Marele spectacol al Deltei nu se termina la frumusetile naturii, in zona gasindu-se o mare varietate de cetati si intarituri antice si medievale. De altfel chiar la 2 km se afla cetatea romana Halmirys, si se poate ajunge pe apa la Histria, Enisala sau Aegysuss. O alta destinatie turistica care nu este direct legata de natura o reprezinta cherhanalele si asezarile sezoniere ale pescarilor indigeni, mesele specifice de peste in frunte cu borsul de peste si stiuca umpluta sau crapul la protap.